Jouw huid op haar best!
.

Werkwijze


Sfeer en tijd voor jezelf

Bij mij in de salon kun je heerlijk tot rust komen in een fijne omgeving, en genieten van jouw moment om jezelf te laten verzorgen. 
Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat je lekker ligt 😊 vandaar de superzachte verwarmde behandelstoel... Omdat ik zelf een gevoelige huid heb, weet ik hoe fijn het is om lekker zachte microvezel doeken te gebruiken. Deze zijn ultrasoft en hypoallergeen, ideaal voor een reactieve huid. Ook gebruik ik gezuiverd water, voor extra mildheid op de huid. 

Welk merk producten wordt gebruikt tijdens de facial?
Ik werk met het beautymerk Lakshmi. Deze producten zijn ontwikkeld volgens de ayurvedische principes, met de beste kwaliteit kruiden, planten-olie, bloemen en vruchten. 
Zonder chemische conserveermiddelen, parfums, siliconen of aardolie. In plaats daarvan vol met wat de natuur ons geeft, zoals: shea butter, aloe vera, jojoba, sesam, roos, kristal-essence. De geur komt van essentiele olien, en is bloemig en kruidig. Er worden alleen natuurlijke kleurstoffen gebruikt zoals tumeric. De producten zijn puur, 100% natuurlijk en gecertificeerd biologisch! 

Wat is Ayurveda?
Ayurveda is een duizenden jaren oude wetenschap uit India. Ayur=leven en Veda=kennis, oftewel kennis van het leven. Dit kun je zien als een levensstijl, met adviezen die passen bij je ‘type’. Dit type wordt bepaald door de verhouding tussen de drie ‘doshas’, Vata (lucht/ether), Pitta (vuur/water) en Kapha (aarde/water). Deze kennis kun je ook toepassen voor een stralende, gezonde huid! Ayurveda is een holistische leer, body en mind zijn hierin verbonden. Ben je in balans, dan is er optimale gezondheid, welzijn en vitaliteit.

Hoe wordt de behandeling voor je samengesteld?
Bij je gezichtsbehandeling bekijk ik welke Ayurveda Dosha momenteel het meest aanwezig is in je huid. Zo kan ik een goed beeld krijgen welke aanpak het beste voor je werkt. 
Natuurlijk doe ik ook een 'normale' huidanalyse, en kunnen we verder bespreken wat je huid-wensen zijn. Ik stem de behandeling dus af op jouw Ayurvedische constitutie, je persoonlijke huidwensen en wat je verbeterd wilt zien aan je huid, het seizoen, en je huidconditie van dat moment. 


Hoe kom je aan de geadviseerde verzorgingsproducten?
Wil je na de behandeling meteen een verzorgingsset aanschaffen? Dat kan, ik heb de meestgevraagde producten op voorraad in de salon. Ook kun je de producten bij mij bestellen en afrekenen via mail, deze worden rechtstreeks vanuit de leverancier naar je verzonden.

Lakshmi is alleen verkrijgbaar via gecertificeerde en speciaal daarvoor opgeleide specialistes met het vakdiploma Uiterlijke Verzorging en een achtergrond in Ayurveda, en dus niet te koop in de gewone winkel of drogist.


Heerlijk relaxen met kruidige olie