Jouw huid op haar best!
.

Route

Via deze kaart kun je eenvoudig een route plannen naar YourBestSkin
  

 

Leeuwenbergweg 23b
7371AL Loenen

Hoe kom je het makkelijkst bij de salon? Vanaf de Beekbergerweg sla je af bij het grasveld met de hertjes, (ter hoogte van de bushalte) en rij je de Leeuwenbergweg in. Je kunt gratis parkeren (zonder parkeerschijf) in de parkeervakken voor het appartementencomplex 'De Leeuwenburcht' aan de Engelenweg. Als je hiervoor staat, loop je er aan de linkerkant langs over de stoep. Je ziet dan aan je linkerhand een grasveldje, met blauw bankje en afvalbakken. Hier recht tegenover (dus aan je rechthand) vind je mijn huis.

De salon zit dus bij mij aan huis, als je ervoor staat is het de rechterwoning (nummer 23b) van de 2onder1kap, met een grote groene brievenbus naast de voordeur. Er hangt een bordje van YourBestSkin op de voordeur.

Let op: Het parkeerterrein achter mijn huis is gereserveerd voor bewoners, dus hier a.u.b. niet inrijden. Ook niet de auto langs de kant van het inrijdstraatje zetten!

Als je met de fiets komt, mag je deze bij mij links naast de voordeur zetten (dus niet op de stoep of op straat).

 


Kom je met het openbaar vervoer? 
Vanuit de richting Apeldoorn kun je de bus nemen (lijn 43 of 109). Er is een bushalte (halte Leeuwenbergweg) nagenoeg voor de deur van de salon, vlak voor het herten parkje. Hier loop je langs de linkerzijde langs, je ziet dan aan je linkerhand schuin aan de overkant de salon. 

Ook vanuit de richting Arnhem is Loenen goed te bereiken. Met Google Maps kun je een handige actuele OV route uitstippelen.