Jouw huid op haar best!
.

Over mij


Hallo, ik ben Marissa de Vos-Groeneveld. Geboren en getogen op het eiland Flakkee, woon ik sinds 2018 met mijn man op de prachtige Veluwe, waar ik mijn passie voor natuurlijke schoonheidsverzorging voortzet in mijn eigen beautysalon. 

Mijn Lakshmi schoonheidssalon in Loenen
Gelegen naast een rustgevend natuurgebied, vind je mijn salon aan huis in Loenen. De salon is een oase van ontspanning en gemakkelijk bereikbaar vanuit Apeldoorn en omliggende dorpen zoals Eerbeek, Beekbergen, Zilven, Klarenbeek, Laag-Soeren, Ugchelen, en Dieren.

Mijn achtergrond en expertise
Sinds het behalen van mijn vakdiploma Allround Schoonheidsspecialiste in 2007, heb ik mij gespecialiseerd in natuurlijke huidverbetering. Met als basis de jarenlange ervaring uit mijn vorige salon, blijf ik mezelf voortdurend ontwikkelen door nieuwe trainingen en opleidingen te volgen, zodat mijn kennis altijd up-to-date is. Ik heb gekozen voor het salonmerk Lakshmi; biologische verzorging zonder chemische toevoegingen, met werkzame stoffen uit de natuur.

Ik heb een bijzondere passie voor het shapen van wenkbrauwen; een perfecte vorm en kleur kunnen zoveel doen voor je uitstraling! Daarnaast geniet ik ervan om mijn klanten te verwennen met persoonlijk afgestemde, ontspannende en huidverbeterende gezichtsbehandelingen, rekening houdend met jouw huidtype, het Ayurvedische principe, en de wisseling van de seizoenen.

Waarom kiezen voor Beautysalon YourBestSkin?

Ik geloof sterk in de kracht van persoonlijke aandacht. Elke behandeling wordt zorgvuldig afgestemd op jouw specifieke huidbehoeften, zonder haast en standaard routines. Mijn doel is om niet alleen een prachtig resultaat te leveren, maar je ook een ontspannen ervaring te bieden die je echt verdient.

Ben je nieuwsgierig naar hoe ik jou kan helpen om ‘your best skin’ te bereiken? Neem gerust contact op via info@yourbestskin.nl of boek direct een behandeling via deze website.

Ik kijk ernaar uit je te mogen verwelkomen in mijn salon!


Hartelijke groet,

Marissa