Beautysalon Your Best Skin
Jouw huid op haar best!

Algemene voorwaarden

Door een afspraak te boeken of een product aan te schaffen, ga je automatisch akkoord met de hieronder beschreven algemene voorwaarden. BELANGRIJK: lees a.u.b. ook het Corona Protocol goed door, voordat je een afspraak maakt!

Mocht je een afspraak willen afzeggen of verplaatsen, dan kan dit via de link in de bevestigingsmail die je hebt ontvangen bij het maken van de afspraak. Of je kunt bellen naar 0610151060. Ik stel het op prijs als je dit ruim van te voren doet (minimaal 24uur). Als er toch omstandigheden zijn (zoals ziekte) en je hierdoor alsnog lastminute moet afzeggen, geen probleem, maar laat het dan even telefonisch weten (dus niet via mail afzeggen)!

Verder is het handig om zo'n 5 minuten van te voren aanwezig te zijn. Als je later komt, kan het zijn dat er niet genoeg tijd meer is voor de (volledige) behandeling, i.v.m. de volgende klant. Hou er rekening mee dat er geen aparte wachtruimte is, dus kom liever niet (veel) te vroeg. Ik plan voldoende ruimte tussen de behandelingen, maar het kan gebeuren dat een behandeling wat uitloopt.  Je ontvangt vlak voor de afspraak een praktische reminder via email.

Handig om te weten: je kunt behandelingen en/of producten snel en simpel afrekenen via Betaalverzoek. Hierbij stuur ik een mail met daarin een betaal-link, zodat je eenvoudig het openstaande bedrag kunt afrekenen. Ook is het mogelijk om je behandeling vooraf te betalen met Ideal of Paypal, tijdens het online boeken van de afspraak. Betalen via pin, contant of creditcard is daarom niet meer mogelijk.

Is er sprake van ziekten of spelen er andere belangrijke dingen? Laat dit alsjeblieft weten voordat we beginnen aan de behandeling. De behandelingen bij YourBestSkin zijn nadrukkelijk niet bedoeld om medische aandoeningen te genezen, of op welke manier dan ook diagnoses te stellen. Insteek is het ondersteunen van de vitaliteit van de huid binnen een holistische visie, en het bieden van ontspanning. Bij twijfels over je gezondheid, dien je altijd een huisarts te raadplegen.

Hieronder vind je een lijst met contra-indicaties, oftwel in welke gevallen of bij welke aandoeningen ik je (tijdelijk) niet mag behandelen. Heb je twijfels of een behandeling geschikt is voor jouw situatie, neem dan gerust even contact met mij op.

Contra-indicaties wimperbehandelingen (verven, lash lift):
-zwakke wimpers, zeer weinig haartjes of zeer dun/breekbaar
-allergische reactie gehad op tape, verf, kappersproducten
-cysten bij de ogen
-epilepsie (gereedschap kan in het oog komen tijdens een aanval)
-blepharitis (chronische ontsteking van de oogleden)
-tijdens of vlak na chemotherapie
-meerdere wimperbehandelingen na elkaar,
zoals een lash lift vlak voor extensions
-ooginfecties zoals conjunctivitis
-droge ogen syndroom (zorgt voor irritaties)
-waterige ogen (de bonding zal niet goed hechten)
-psoriasis rond de ogen
-trichotillomanie (dwangmatig uittrekken van haren)
-alopecia (plotselinge kaalheid)
-recente ooglidcorrectie gehad (minimaal 3 maanden laten genezen voor lash lift, ivm plaatsen shields op oogleden)

Algemene contra-indicaties (gezichts/lichaamsbehandelingen):
-griep en koorts
-kanker of chemotherapie (tenzij besproken met de behandelend arts)
-wonden, cysten of irritaties op het te behandelen gedeelte
-bekendheid met allergie voor gebruikte producten en ingredienten
-stoornissen in de bloedstolling

Acties en kortingen zijn niet onderling te combineren. YourBestSkin kan ervoor kiezen een cliënt niet te behandelen, indien daar aanleiding toe is. Aan wijzigingen en typefouten kunnen geen rechten worden ontleend.

Bedankt voor je medewerking en aandacht hierin!