Jouw huid op haar best!
.

Algemene voorwaarden

Door een afspraak te boeken of een product aan te schaffen, ga je automatisch akkoord met de hieronder beschreven algemene voorwaarden.

Mocht je een afspraak willen afzeggen of verplaatsen, dan kan dit via de link in de bevestigingsmail die je hebt ontvangen bij het maken van de afspraak. Of je kunt mailenIk stel het op prijs als je dit ruim van te voren doet (minimaal 24uur). 

Verder is het handig om precies op tijd aanwezig te zijn. Als je later komt, kan het zijn dat er niet genoeg tijd meer is voor de (volledige) behandeling. Hou er rekening mee dat er geen aparte wachtruimte is, dus kom liever niet te vroeg. 

Goed om te weten: je kunt behandelingen en/of producten snel en simpel afrekenen via Betaalverzoek. Hierbij stuur ik een mail met daarin een betaal-link, zodat je eenvoudig het openstaande bedrag kunt afrekenen. Betalen via pin, contant of creditcard is daarom niet meer mogelijk.

Is er sprake van ziekten of spelen er andere belangrijke dingen? Laat dit alsjeblieft weten voordat we beginnen aan de behandeling. De behandelingen bij YourBestSkin zijn nadrukkelijk niet bedoeld om medische aandoeningen te genezen, of op welke manier dan ook diagnoses te stellen. Insteek is het ondersteunen van de vitaliteit van de huid binnen een holistische visie, en het bieden van ontspanning. Bij twijfels over je gezondheid, dien je altijd een huisarts te raadplegen.

Hieronder vind je een lijst met contra-indicaties, oftwel in welke gevallen of bij welke aandoeningen ik je (tijdelijk) niet mag behandelen. Heb je twijfels of een behandeling geschikt is voor jouw situatie, neem dan gerust even contact met mij op.

Algemene contra-indicaties 

-griep en koorts
-kanker of chemotherapie (tenzij besproken met de behandelend arts)
-wonden, cysten of irritaties op het te behandelen gedeelte
-bekendheid met allergie voor gebruikte producten en ingredienten
-stoornissen in de bloedstolling


Acties en kortingen zijn niet onderling te combineren. YourBestSkin kan ervoor kiezen een cliënt niet te behandelen, indien daar aanleiding toe is. Aan wijzigingen en typefouten kunnen geen rechten worden ontleend.