Jouw huid op haar best!
.

Gezichtsbehandeling

Waarom kiezen voor een beauty behandeling bij salon YourBestSkin in Loenen?

Elke facial wordt door de schoonheidsspecialiste afgestemd op jouw huidtype, Ayurveda type, huidconditie, het seizoen, en je wensen en behoeften van dat moment. De behandeling is helemaal gericht op wat jouw huid nodig heeft, en natuurlijk is hierbij ook ontspanning en een gevoel van wellness belangrijk!

Met welke verzorgingsproducten worden de gezichtsbehandelingen gedaan?

De gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met de Biologische, Ayurvedische huidproducten van het merk Lakshmi. Deze zijn puur natuurlijk en werken op basis van kruiden, bloemen, kristal-essences, verzorgende plantaardige olie en heerlijk geurende etherische olie.
Extra deelbehandelingen toevoegen aan je facial?

Vind je het ook altijd zo heerlijk om je gezicht, nek en schouders te laten masseren tijdens je gezichtsbehandeling? Boek deze deelbehandeling dan meteen bij je Facial! Deze zit niet standaard inbegrepen.

Wil je tijdens je gezichtsbehandeling ook Wenkbrauwen Epileren (brows shapen), Wimpers verven of Wenkbrauwen verven? Dat kan natuurlijk! Voeg deze onderdelen eenvoudig toe door erop te klikken in de boekingsmodule. Op deze manier kun je jouw behandeling helemaal naar eigen wens samenstellen...


Wanneer AntiAgeing?

Vanaf een jaar of 30 begint onze huid de eerste tekenen van veroudering te tonen. De elasticiteit en stevigheid lopen langzaam terug, de teint wordt minder egaal, en fijne lijntjes en schaduwen rond de ogen zichtbaarder.

Bij AntiAgeing is het belangrijk om preventief te werken, dus het voorkomen van huidschade en onnodige veroudering. Het is makkelijker om rimpels te voorkomen dan te herstellen! Het doel is om er zo goed mogelijk uit te blijven zien, met een mooie verzorgde huid die bij je leeftijd past.

Wil je persoonlijk advies? Mail mij dan op info@yourbestskin.nl

Wil je nog meer weten over gezichtsbehandelingen? 

Om je te helpen met kiezen van de beste gezichtsbehandeling voor jouw huid, heb ik handige informatie verzameld over beauty en de Lakshmi Facials. In de FAQ (veelgestelde vragen) lees je meer over je huidtype, waarom een gezichtsbehandeling zo goed is, wanneer en hoe vaak naar de schoonheidsspecialist, en nog veel meer. Wellness en een gevoel van ontspanning


Meer weten over de andere behandelingen?
Wenkbrauwbehandelingen (shapen, epileren, trimmen, verven)