Jouw huid op haar best!
.

Wie ben ik?


Mijn naam is Marissa de Vos – Groeneveld, ik ben geboren en opgegroeid op het eiland Flakkee. Ik ben in 2018 samen met mijn man verhuisd naar de Veluwe, waar ik met veel plezier weer ben begonnen in mijn eigen schoonheidssalon. 

Over de plaats van de salon
Mijn beautysalon is aan huis gevestigd in Loenen. We wonen op een heerlijk rustige plek naast een natuurgebied. Loenen is goed te bereiken vanuit Apeldoorn en omliggende dorpen Eerbeek, Beekbergen, Zilven, Klarenbeek, Laag-Soeren, Ugchelen, en Dieren.    

Mijn specialisaties en achtergrond
In 2007 ben ik geslaagd voor mijn vakdiploma Allround Schoonheidsspecialiste, met diverse specialisaties. In mijn vorige woonplaats had ik ook een beautysalon, waar ik jarenlange ervaring en kennis over natuurlijke huidverbetering heb opgedaan. Ik volg nog steeds regelmatig nieuwe trainingen en opleidingen, om 'up to date' te blijven op mijn vakgebied.

Ik ben graag bezig met het shapen van wenkbrauwen, omdat een mooie vorm en kleur zoveel kan doen! Verder maak ik mijn klanten graag blij met een heerlijk ontspannende en huidverbeterende gezichtsbehandeling... Elke huid is anders, daarom is elke behandeling speciaal afgestemd op jouw huidwensen, je Ayurveda type, en het seizoen.   

Waarom kiezen voor Beautysalon YourBestSkin?
Het is voor mij erg belangrijk om te werken op mijn gevoel, zodat ik de treatment goed op iemand kan afstemmen. Ik werk met veel aandacht voor details, en neem uitgebreid te tijd om jou te helpen en advies te geven waar je wat aan hebt. Geen gehaast en 'routine werk', maar wel een ontspannen gevoel en natuurlijk een prachtig resultaat!

Nieuwsgierig hoe ik je kan helpen met het krijgen van ‘your best skin’?  Neem gerust contact met me op via info@yourbestskin.nl 


Tot snel!

Hartelijke groet,  

Marissa