Beautysalon Your Best Skin
Jouw huid op haar best!

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk cadeautje voor een speciaal iemand? Denk dan eens aan een cadeaubon van Beautysalon YourBestSkin in Loenen... Verras je vriendin, moeder of zus met een ontspannend moment voor haarzelf! 

De cadeaubon van luxe papier komt in een bijpassende cadeau-envelop met Lakshmi Ayurveda proefjes erbij. Er kan een bedrag of behandeling naar keuze op gezet worden, dat eventueel ook in delen besteed mag worden. Zo zit je altijd goed!

Je kunt de kadobon natuurlijk aanschaffen als je bij mij in de salon bent voor een afspraak. Of je kunt deze vooruit bestellen en betalen via info@yourbestskin.nl , waarna de bon per post toegestuurd kan worden naar het adres van je keuze.

Hoe werkt het? De cadeaubon is 1 jaar geldig vanaf de aanschafdatum. Indien gewenst is de bon in delen te besteden. Het bedrag op de bon kan niet worden ingewisseld voor geld, of als resterende waarde worden uitgekeerd. Je kunt kiezen of je een bedrag op de bon laat zetten, of de naam van een behandeling naar keuze. Voor de besteding maakt dit niet uit, de ontvanger kan altijd zelf kiezen aan welke behandeling of producten ze het bedrag wil uitgeven.

Let op: wil je een cadeaubon komen aanschaffen/afhalen? Dit kan alleen op afspraak! Graag even per mail laten weten dat je hiervoor wilt langskomen. Aangezien de salon aan huis is, werk ik alleen op openingstijden en volgens afspraak. Alvast bedankt voor je begrip hierin!